mandag 8. oktober 2012

Torpedos It´s A Magic Night

Ja, så var hun her....Sille
Sille...ikke lett å forografere og stille opp samtidig!

Søt liten dame

De siste mnd har vi gått å ventet på den lille damen som skulle flytte inn, Torpedis It´s A Magic Night. Født 5.august i et kull på 10, 5 tisper og 5 hanner, mor: Miss Mallorys Absolute Lavender far: Castlerock Simply Magic

Ikke tvil om at hun kan stå pent!

Jeg kjørte hele den lange veien til Trollhettan og var litt spent på hvordan turen hjem ville gå. Ikke alltid lett å ha med seg en ikke bur/bil-trent valp uten noen til å passe på mens man kjører.

Vel, jeg tenkte det er vel like greit å legge damen i buret bak i bilen med en gang. Går det ikke så får en løse det på annen måte. Teppet hennes sammen med tepper hjemmerfra ble lagt i buret ved siden av "onkel Dennis" (som ikke kunne fatte å begripe hva vi skulle med en valp TIL!) og Sille ble puttet inn.
Halen gikk og hun undersøkte flittig hva dette var for noe. Virket som hun syntes det var helt greit å bli lukket inn i buret, så da var det bare å smi mens hun var stille. Lukket bakdøra og kjørte avgårde. Det ble noen små klynk før hun roet seg og innen vi var ute på asfalttert vei, sov hun!! Perfekt!

Kjørte om Charlottenberg hjem, og jeg hørte ikke et eneste pip hele veien. De kangene jeg snudde meg for å se sov hun eller lå å kikket. Første stopp i Charlottenberg, tiss og bæsj med en gang og så bar det videre hjem.

Hjemme ventet Siri og Max, Max stilte seg like undrende som Dennis...WHY??? Siri var litt skeptisk hun også, men tross alt, en hund på samme størrelse (okey da...litt større bare) kan jo bli en fin kompis?

Siri var nok bare kledelig beskjeden i starten, for det tok ikke lang tid før hun spratt rundt som det popcornet hun er og terroriserte Sille....men det er jo klart, hun er jo "eldst"

I og med at vi har to valper hjemme, så starter burtreningen tidlig! Vanskelig for en ung liten sjel å skjønne at å sprette rundt inne ikke alltid er ønskelig. Nå i starten har damene hvert sitt bur som står vegg i vegg. Etter mat, lek og den obligatoriske turen ut var det tid for buret. Ikke helt etter Sille sin smak, men etter 15 min var det 1-0 til oss! Yay!

2-0 kom etter neste luftetur og siden har det vært greit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar