tirsdag 21. juni 2011

Litt av alt...

siden dette ser ut til å fungere utmerket er det vel bare å kjøre i gang med en oppdatering eller ti :)

Mye har skjedd siden bloggen var oppe å gikk her, så det er vel bare å kaste seg i det.

Først og fremst har Lindsey (N.Summer Breeze) flyttet hjem til oss for en periode. Hun har vært her i litt over 14 dager nå og det fungerer fint. Litt uvant å ha en ung 11 mnd dame i hus, men vi tilpasser oss alle sammen :)
Først og fremst har vi blitt enige om at vi venter på værsågod før vi spiser, går ut av døra, porten og bilen. Vi er ikke helt enige om at på utsiden av gjerdet er vi sammen, for hun er en liten houdini om dagen og tar seg gjerne turer på egenhånd. Ikke så langt, stort sett bare rett ut på veien, men det er litt farlig for en ung dame! Hun kommer seg under gjerdet på de underligste steder, så det er vel bare å kjøpe inn materialer og sikre både her og der.

I begynnelsen av juni tok vi turen til NKK Drammen og NRK Oslo, og jenta fikk en very good og en excellent. Helt grei deby for ei stor lita jente :)

Lindsey
Stå pent

Helga etter Drammen ble Flatmesterskapet arrangert i Hokksund, og der deltok bla Wenche og Brage (N. Man On The Moon, e. Zorro) og de gjorde en kjempeinnsats og ble nr 3 totalt! Godt jobba begge to, vi er kjempe stolte!!
Wenche og Brage in action!

Zorro har siden sist rukket å bli 9 år! God gutten feiret med brask og bram dagen sin. Gutten holder seg utrolig godt, og om en liten uke skal vi hjem til Randaberg og hilse på :)

Zorro 9 år!



Jeg og Dennis var en tur i Ålseund i slutten av mai, og debuterte på lydighetskonkurranse kl I. Det var mye som gikk veldig bra, og noe som ikke klaffet helt. Alt i alt godt fornøyd med debuten selv om det ble 2x2.pr, henholdsvis 5 og 10 poeng unna 1.pr og opprykket! Fra Ålesund dro vi direkte til Stryn for en treningssamling, og hadde 3 flotte dager der. Mye regn, men veldig mye god trening også :)

Gode venner og kollegaer fra vestlandet

Dennis søker skap

Utsikten fra hytta

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar