mandag 9. april 2012

Bootcamp!!!

Celine er en godt voksen dame, og som damer flest har hun litt ekstra her og der. Celine sliter med at hun småspiser mellom måltidene, spiser for god mat og morsjonerer for lite. Det enkle regnestykket som vi alle kjenner så godt, gjelder for henne også....

Her hjemme lever vi alle på streng diett...nøye oppmålte måltider, ingen utskjeielser mellom måltidene og vi morsjonerer...sånn ca annenhver dag :) Det syntes også som en god ide for Celine...

.....og nå har hun vært her i 5 dager.  Det er mat 2 ganger om dagen og ingenting i mellom. Tur i skog og mark avsluttes med å løpe hjem, slik at vi etterhvert skal kunne bytte ut spaserturer med løpeturer.

Celine sine mål var da hun kom hit ca 83cm rundt magen og 93 over bringa....det har minsket litt på de dagene hun har vært her, men det har vært vanskelig å få henne på vekta for et eksakt mål...det klarte vi i dag og hun veier 38kg...

Når man er en liten flat tispe sier det seg selv at det er alt for mye. Hvor mye hun veide da hun kom vet jeg ikke, men antar at det var noen gram mer.

Hun spiser lavkalorifor (ingen lavkarbo her i gården) 2 ganger om dagen og får 80gr hver runde. Vi har som sagt gått turer på jordene her og beveget oss uti hogstfeltene for at det skal bli litt mer slitsomt å ta seg frem. Hun er en bedagelig dame, men henger med oss. Løper av og til litt foran, men tusler mest ved beina.

Jeg prøver å holde god fart selv slik at hun må jobbe litt med å holde følge, og vi avslutter turene med å løpe de siste 400m hjem. Hun løper greit bak, og tror at det går akkurat passe fort og hun følger villig med.

Tung som hun er tror jeg svømming kan være godt for henne nå i starten, og jeg håper at vi skal ta første svømmetime senere idag.

Vi skal prøve å følge med i utviklingen her og bilder vil følge med :D

I går fant hun og Dennis seg en snøflekk på jordet...den falt i smak






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar