tirsdag 17. juli 2012

Det jobbes....

...på det gamle gjesterommet, som nå skal bli soverommet vårt. Fikk ikke tatt førbilder, men det var ikke mye pent!

Platene raser av...
...og det dukker opp panel!

Lite visste vi hva som skjulte seg under platene, aller helst ville jeg ha tømmerveggen frem, men det viste seg at den nok aldri hadde vært innervegg i huset så vi stoppet på panelet vi fant. Bak det var det isolasjon og tømmerveggen men den var ikke noe å ha som vegg i rommet. 

Panelet var desverre litt skadet, men veggen med det grønne panelet var finest og vi hadde lyst å beholde den og bruke samme farge når den skal males.
Mor er ansvarlig for å kvitte seg med platene..
...som brant lystig, men varmen er tydeligvis fraværende!
Vi kunne jo tenkt oss å beholde alt panelet som kom frem, men på denne veggen var det "pent" delt i  to pluss at det var skader på panel som ikke lot seg reparere. Vi valgte derfor å kle med gips, siden vi var redd for at det med panel i taket og på en vegg skulle bli veldig mye å  forholde seg til når det kom opp en tredje type panel....

Desverre for mye skader på veggen
Gipsplatene kommer på plass...
Første runde med sparkel
Ingen ferie å få for disse to!
Max er arbeidsleder og holder kontroll!
 Kort oppsummert, vi beholder den grønne veggen, nytt panel i taket og gipsplater som skal males eller tapenseres på de tre andre veggene!

Vi har og vært på Ikea og handlet garderobe...som vi for sikerhetsskyld monterte der vi sover idag slik at det blir litt ekstra jobb med flytting :D
Det ble noen kg garderobe
Dennis kan ikke tenke seg noe mer kjedelig enn montering!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar