torsdag 10. mai 2012

Vekt og mål uke 19

Sakte men sikkert minker frøkena....hun er blitt ganske så smal om magen (om man ser bort fra at puppene henger litt under)men spekklaget som ligger om bringen kan vi visst tære lenge på :)

Vekt: 34,2 kg
Bringe: 77 cm
Mage: 65 cm

Alle piler i riktig retning!
Siste uka har vi hatt lite treningsturer, og det gjørn nok sitt til at vekta ikke har minket mindre. Hun nok ganske sliten og purker og sover så snart muligheten byr seg. Vi prøver å ikke overdrive treninga, så løpetur annen hver dag og litt lettere aktivitet i mellom skal funke greit. 

Vi går ihvertfall ikke opp i vekt eller mål, og det er jo svært positivt. Tror forøvrig at frøkena prøver å stille sulten med gress, makan til eting skal man lete lenge etter. Så snart hun har sjansen så spiser hun gress...i mengder. Tror neppe hun legger på seg av den grunn, men er redd for at det skal hope seg opp og at hun ikke får det ut. En annen sak er det jo at plenen får store hull :)

I dag hadde vi oss en løpetur, og vi løper stadig fortere. I dag fikk hun løpe løst og da virker det som hun klarer å holde høyere gjennomsnittsfart. Det blir endel løping der bak, men hun henter oss inn igjen når vi kommer for langt foran. Ellers løper hun med flexiline på slik at hun kan få justere litt selv, men da synes jeg at hun løper saktere og jeg må hele tiden opmuntre for å ikke måtte stoppe å vente.

Mor trener mens vi venter på at kroppen skal roe seg etter løpetur slik at vi kan få spist!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar