lørdag 17. september 2011

NRK Ringerike

Har vært på utstilling på Holemoen i dag og det ble litt av en dag, både Zorro og Dennis barn var i aksjon i aksjon med kjempe resultater!

Dagen startet med valper og jeg viste vesle Nomi for Gunbjørg. Kjempe søt, og kan ikke si annet enn at dommerene var enig med meg :) Velse frøkena ble beste tispe, BIR og BIS på dagen 6 mnd!

Søteste Nomi
Løper pent
BIR!
Bedømming i BIS finalen
BIS valp 6-9mnd!!!

To Zorro døtre var også i aksjon, Lindsey og Larissa. Jeg fikk lov å vise Larissa for Lene og jammen var ikke dette en pen dame også, Klasseseier i junior med exellent og CK, 2 beste tispe med res.cert, BIR junior og BIS-2!! Lindsey var ikke langt bak, hun ble nummer 2 i juniorklassen med excellent og CK og ble til slutt 4.beste tispe!! Kjempe fornøyd med de to unge damene!

Larissa, 14 mnd
Lindsey, 14 mnd
Løper pent
Smådamene kan å bevege seg
Lindsey
Larissa i BIS finale
BIS-2 junior!!!

Dennis hadde også en dame (blir helt feil å kalle henne valp :) ) som viste seg frem! Maya, Bezonian Leading Lady, hang med som helt til slutt i åpen klasse, og gikk ut som siste hund bak de 4 som ble plassert. En lekker dame har hun blitt, og Ellen sa at hun har noe fremmed over ansiktet hennes, men ikke for meg...for der var Dennis :)

Nydelig dame
Kan å bevege seg!!
Flott!
Dennis fikk også lufte seg litt...Gunbjørg var snill å la et spor til oss...

Klar til start...antrekk akkurat passe for et spor i skogen :)
Hu hvor det går
Hund og fører fornøyd
NM neste!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar